Tule töihin Kaareaan. Tarjolla töitä puhtaus-, ruoka- ja kiinteistöpalveluammattilaisille.

Avoin työhakemus

 

Rakennuspalvelun ammattilainen, pistetään yhdessä paikat kuntoon!

Haemme rakennusalan ammattilaisia sekä määräaikaiseen että vakituiseen työsuhteeseen. Lähetä meille avoin hakemus ja kerro omasta osaamisestasi sekä minkä tyyppistä työtä olet hakemassa. 

Voit olla joko pitkän linjan ammattilainen tai juuri valmistumassa oleva. Tärkeintä on, että sinulla on tahtoa työskennellä korjausrakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Pidät vaihtelevista työpäivistä, haluat työskennellä monipuolisesti rakennusalan eri tehtävistä ja teet työsi itsenäisesti sekä huolellisesti. Olet luotettava ja huumori piristää työpäivääsi. Suhtaudut innokkaasti alaan ja haluat kehittyä työssäsi.

Edellytämme sinulta työturvallisuuskorttia, mutta mikäli sitä ei ole, voimme auttaa sen hankkimisessa. Työ on liikkuvaa, joten B-ajokortti on työssä välttämätön. Työ on arkityötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy kokemuksesi sekä työehtosopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi monipuolisesti rakennusalan koulutuksestasi ja kokemuksestasi.

Lähetä avoin hakemus sähköpostilla rekrytointi@kaarea.fi otsikolla: Hakemus rakennusalan ammattilainen

Kiinteistöpalvelumme toteuttaa kunnossapitoa yli tuhanteen Turun kaupungin kohteeseen. Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat. Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä.

Kiinteistöpalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa kiinteistön kunnossapitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Noudatamme Avainta ry:n työehtosopimusta, joka mahdollistaa meille loistavat lomaedut. Kaarea on savuton työpaikka!

Hyvin olen  viihtynyt ja tykkään, että työ on vaihtelevaa ja monipuolista.

MIIKKA, työnjohtaja, henkilöstön referenssitarinoita