Kesätyöt 2024 Kaarea

Kesätöihin Kaareaan 2024

Kiinnostaisiko merkityksellinen kesätyö ruoka-, puhtaus- tai kiinteistöalalla? Hyppää Kaarean kesäpolulle! 

Me Kaareassa työllistämme useita eri alojen ammattilaisia: kokkeja ja ruokapalvelutyöntekijöitä, siivoojia ja laitoshuoltajia, työnjohtajia ja timpureita. Kesätyöhakumme on nyt auki ja ilmoitamme uusia työpaikkoja viikoittain.

Voit valita osaamiseesi tai kiinnostukseesi sopivan työn monesta vaihtoehdostamme. Houkutteleeko monipuolinen keittiötyö? Viihdytkö itsenäisessä siivoustyössä? Tai olisiko kunnossapitorakentaminen sinun juttusi?

Miksi mukaan Kaarean polulle?
  • Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä asiakaskohteissamme. Henkilöstömme työskentelee mm. sairaaloissa, suurtalouskeittiöissä, kouluissa ja museokiinteistöissä.
     
  • Tarjoamme joustavasti lyhyempiä ja pidempiä työsuhteita elämäntilanteesi mukaan. Kesätyön jälkeen meillä on tarjota myös pysyvämpiä työpaikkoja.
     
  • Kaarea on kehittyvä työpaikka, jossa ihminen on keskiössä. Meillä pääset mukaan työyhteisöön, jossa tehdään töitä arvojemme mukaisesti – yhdessä, paremmin ja sydämellä! 💚
     

Vinkki! Kaareassa on myös mahdollisuus kouluttautua ammattiin työn ohessa oppisopimuksella. Katso avoimet työpaikkamme ja kysy lisää!

Kaarean avoimet kesätyöpaikat

 

 

Lue lisää: Kesätöissä Kaareassa »

Kaarealaisten kokemuksia

Kaareassa on työntekijöille todella hyvät mahdollisuudet kehittyä, kouluttautua ja edetä tehtävissään. Kannustan erityisesti kaikkia motivoituneita nuoria hyppäämään Kaarean porukkaan!

EMMI | vuorovastaava, ruokapalvelut

Hyvin olen viihtynyt ja tykkään, että työ on vaihtelevaa ja monipuolista.

MIIKKA | työnjohtaja, kiinteistöpalvelut

Kaarealla kaikki on sujunut todella hyvin ja työntekijää arvostetaan.  Kaarean tapa palkata nuoria joustavasti on todella hyvä. 

SARI | maalari, kiinteistöpalvelut

Minut otettiin Kaareassa vastaan avosylin ja pääsin työyhteisöön sisään tosi hyvin. 

IINA | harjoittelija, ruokapalveluiden tuotekehitys