Siirry sisältöön

Kaarea

Kaarea Oy

Kaarea Oy

Kaarea Oy on vuoden 2019 alussa toimintansa aloittanut in house -yhtiö, joka tuottaa tukipalveluita omistaja-asiakkailleen hyvinvointialueelle, kunnille ja kaupungeille. Kaarean omistajia ovat Turun kaupunki, Varsinais-Suomen hyvinvointialue Varha, Paraisten, Uudenkaupungin sekä Salon kaupungit ja Auran kunta. Työllistämme yli 900 ammattilaista Varsinais-Suomen alueella.

Kaarea on olemassa, jotta omistaja-asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa. Toimintamallimme takaa palvelujen laadun sekä tarjoaa kustannussäästöjä ja ketteryyttä toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme ruoka-, puhtaus-, toimitila- ja kiinteistöpalveluita Varsinais-Suomen alueella. Palvelemme omistaja-asiakkaitamme sidosyksikkönä kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhdessä omistaja-asiakkaidemme, henkilöstömme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Teemme tavoitteellisesti työtä toiminnastamme aiheutuvien ympäristövaikutusten ja hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Vahvuuksiamme ovat liikkeenluovutusten kautta kertynyt osaaminen, sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö sekä kunta- ja hyvinvointitoimialan tuntemus.

Kaarea nojaa toimintansa vahvasti arvoihinsa: yhdessä, paremmin ja sydämellä.