Siirry sisältöön

Kaarea

Ruokapalvelut

Ruokapalvelut

Me Kaareassa valmistamme ravitsevia, maistuvia ja asiakasryhmän tarpeet huomioivia aterioita. Ravitsemusalan ammattilaisemme huomioivat jokaisen ikä-, asiakas- ja ruokavalioryhmän ruokalistojemme suunnittelussa.

Ruoanvalmistuksen sydän on keittiö. Meidän keittiöissämme, sairaalan suurtalouskeittiöistä pienempiin palveluyksiköihin, valmistuu lähes 60 000 ateriaa päivässä. Yhteistä kaikissa keittiöissämme on tinkimätön halu tuottaa laadukkaita aterioita hyvistä raaka-aineista.

Ammattilaiset keittiöissämme valmistavat sairaala-, hoiva-, koulu-, päiväkoti- ja henkilöstöateriat taidolla teitä varten. Dieettikokkimme toteuttavat vaativatkin eritysruokavaliot asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Ruokapalvelumme lähtökohtana on ammattitaito ja vuosikymmenien kokemus ateriapalvelujen tuottamisesta, vastuullisuutta unohtamatta. Panostamme jatkuvasti ruokapalvelumme tuotekehitykseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ravitsevaa, maistuvaa ja myös ympäristön hyvinvoinnin huomioivaa ruokaa.

Meiltä tilaat helposti myös tarjoilut kahvituksiin, koulutuksiin tai muihin tilaisuuksiinne. Lue lisää: Tilaustarjoilut

Kaarean Aromi Store -käyttäjätuki

Kysymyksiä Kaarean Aromi -tuotannonohjausjärjestelmästä? Autamme sinua mielellämme! Olethan yhteydessä meihin sähköpostilla kaarea.tunnustilaus@kaarea.fi

Ravintoloiden Oiva-raportit

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta. Tarkastustulokset julkaistaan hymynaamoin Oiva-sivustolla sitä mukaa kun elintarvikeviranomaiset tekevät tarkastuksia.

Ota yhteyttä
Sari Markkola-Niemi
toimialajohtaja, ruokapalvelut
sari.markkola-niemi@kaarea.fi