Siirry sisältöön

Kaarea

Kaarea työpaikkana 

Kaarea työpaikkana 

Yhdessä tekemällä kaikki hoituu paremmin ja helpommin 

Kaareassa tehdään töitä arvojemme mukaisesti – yhdessä, paremmin ja sydämellä. Panostamme yhteistoimintaan ja jatkuvaan, avoimeen vuorovaikutukseen työnantajan ja henkilöstön välillä.

Hyvä yhteistoiminta luo perustan avoimeen työilmapiiriin. Se antaa ihmisille mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhönsä ja työpaikkaa koskeviin päätöksiin. Luottamus ja avoin vuorovaikutus syntyvät yhdessä tekemällä ja kokemalla.

Kaareassa ihmiset ovat keskiössä

Kaikki lähtee ihmisistä, meistä kaarealaisista. Työntekemisen perustana on henkilöstön osaaminen ja sen aito hyödyntäminen, palautteen antaminen ja jatkuva oppiminen, myös virheistä. Hyvä perehdytys tarjoaa eväät työtehtävissä suoriutumiseen ja tukee ammatillista kehittymistä. Perehdytämme uudet työntekijät työkohteen ja -tehtävän lisäksi yhtiön toimintatapoihin, organisaatioon ja työyhteisöön.

Tarjoamme työntekijöille mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Meillä voit esimerkiksi kouluttautua ammattiin työn ohessa oppisopimuksella tai työskennellä toisessa tehtävässä tai työalueessa työkierron avulla.

Kaarean toimintakulttuuri perustuu vastuullisuuteen, inhimillisyyteen ja ihmisten oikeudenmukaiseen sekä tasa-arvoiseen kohteluun. Meillä Kaareassa on epäasiallisen käyttäytymisen ja kiusaamisen osalta nollatoleranssi.

Joustava ja turvallinen työpaikka

Kaarea tarjoaa monimuotoisia työsuhteita erilaisten elämäntilanteiden mukaan. Etsitpä sitten osa-aikaista työtä opintojen tai eläkepäivien oheen tai vakituista kokoaikatyötä, meiltä löytyy joustavasti monenlaisia mahdollisuuksia.

Kiinnitämme huomiota työturvallisuuteen ja kehitämme jatkuvasti turvallisuuskulttuuriamme. Varmistamme työntekijöillemme turvalliset työolosuhteet ja asianmukaiset työvälineet, jotta voit keskittyä parhaaseen työsuoritukseesi.

Kurkista kaarealaisten työhön somekanavissamme:
Instagram | Facebook

Lisää aiheesta