Siirry sisältöön

Kaarea

Kiinteistöpalvelut

Kiinteistöpalvelut

Hyvällä kiinteistöjen kunnossapidolla ja -hoidolla pidennämme rakennusten elinkaarta ja huolehdimme, ettei korjausvelka pääse kasvamaan. Näin varmistamme, että kohteet ovat käyttäjille tarkoituksenmukaisia ja turvallisia käyttää.

Panostamme ystävälliseen ja asiakaslähtöiseen palveluun ja teemme läheistä yhteistyötä tilaajan edustajien kanssa. Työntekijöillämme on monipuolinen kokemus kunta-alan kiinteistöistä, mukaan lukien suojelukohteet ja muut arvokiinteistöt.

Me huolehdimme hankesuunnittelusta ja resursseista ammattitaitoisesti sekä varmistamme, että työt etenevät kustannustehokkaasti aikataulussa. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti rakennusalan edellyttämien pätevyyksien ylläpitämiseksi.

Kokenut korjausrakentamisen tiimimme vastaa pienistä kunnostusprojekteista aina suurempiin työmaihin asti. Kädenjälkeämme näkyy esimerkiksi Turun Taiteen talolla ja Luostarinmäen museokorttelissa.

Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme myös mm. seuraavia palveluita:

  • lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden asennus- ja huolto
  • kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt
  • puusepäntyöt
  • metallityöt
  • kiinteistöjen ja ulkoalueiden hoito
  • kiinteistöpäivystys 24/7.

Kiinteistömanageeraus keskittyy kehityskiinteistöjen tarkoituksenmukaiseen hyödyntämiseen niiden elinkaaren loppuun asti, sisältäen lopulta rakennuksen purkamisen.

Suunnittelupalvelumme kattaa laajasti arkkitehtisuunnittelun eri osa-alueet. Asiantunteva tiimimme huolehtii kokonaisvaltaisesti jokaisesta projektista tarpeidenne mukaisesti.

Kauttamme hoituvat luonnossuunnittelu, rakennuslupakuvat, työpiirustukset, työselosteet, LVISA- ja rakennesuunnitelmat sekä purkulupien hakeminen. Teemme myös leikkipiha- ja pelastussuunnitelmat.

Ota yhteyttä
Olli Koivukangas
toimialajohtaja, kiinteistöpalvelut
olli.koivukangas@kaarea.fi

Lisää aiheesta