Tule töihin Kaareaan. Tarjolla töitä puhtaus-, ruoka- ja kiinteistöpalveluammattilaisille.

Meille töihin

Olemme luotettava kumppani ja hyvä työpaikka

Meillä työskentelee satoja eri alojen ammattilaisia: kokkeja ja ruokapalvelutyöntekijöitä, siivoojia ja laitoshuoltajia, putkiasentajia ja timpureita. Toimimme tukipalveluissa kaupunkien ja hyvinvointialueen kohteissa. Tarjoamme merkityksellistä työtä vastuullisesti toimivassa yrityksessä.

Kaarealaiset työskentelevät Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa mm. sairaaloissa, suurtalouskeittiöissä, kouluissa, museokiinteistöissä ja muissa asiakkaidemme kohteissa. Tarjoamme joustavasti lyhyempiä ja pidempiä työsuhteita elämäntilanteesi mukaan.

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut ja laadukkaat työvälineet. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta, jonka lomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaat. Kaarea on kehittyvä työpaikka, jossa ihminen on keskiössä. Meillä tehdään töitä arvojemme mukaisesti – yhdessä, paremmin ja sydämellä. Tutustu arvoihimme täällä!
 

Työllistämme ruoka-, puhtaus- , kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisia

Kaarean toimialat

Toimialamme ovat: ruokapalvelut, puhtauspalvelut ja kiinteistöpalvelut. Ammattilaisemme palvelevat asiakkaitamme kaupunkien, kuntien ja hyvinvointialueen eri kohteissa. 

Ruokapalvelumme valmistaa ravitsevia, asiakasryhmän tarpeet huomioivia aterioita. Työllistämme erilaisia suurtalouskeittiöammattilaisia. Työpaikkasi voi olla esimerkiksi sairaalan tai laitoksen keittiö tai henkilöstöravintola. Kokki, dieettikokki tai ruokapalvelutyöntekijä, etsimme sinua! Katso avoimet paikkamme.

Puhtauspalvelun ammattilaiset varmistavat, että tiloissa on turvallista ja miellyttävää olla. Meiltä löytyy mm. sairaalasiivous-, koulusiivous-, vanhuskeskus- ja laitoshuoltotehtäviä laitoshuoltajille ja siivoojille. Jos olet kiinnostunut siivouspalvelutehtävistä, katso avoimet paikkamme.

Kiinteistöpalvelut huolehtivat kunnossapidolla ja korjausrakentamisella, että kiinteistöjen arvo säilyy ja ne ovat hyvässä käyttökunnossa. Töitä teemme kouluissa, päiväkodeissa, leirikeskuksissa, paloasemilla ja jopa saaristokohteissa. Työllistämme timpureita, LVI-asentajia, putkiasentajia ja muita rakennusammattilaisia.

 

Katso Kaarean avoimet työpaikat »

 

Ylläolevien toimialojen ja tehtävien lisäksi Kaareasta löytyy myös muita tehtäviä tai harjoittelupaikkoja, esimerkiksi hallinnossa. Tutustu toimintaamme ja jätä avoin hakemus sähköpostilla rekrytointi@kaarea.fi, jos kiinnostuit Kaareassa työskentelystä.

 

Täällä on vielä kivat työkaverit ja vakaa työpaikka, niin ei täältä halua vaihtaa pois.

MIRKKA | dieettikokki, ruokapalvelut

Hyvin olen viihtynyt ja tykkään, että työ on vaihtelevaa ja monipuolista.

MIIKKA | työnjohtaja, kiinteistöpalvelut