Tule töihin Kaareaan. Tarjolla töitä puhtaus-, ruoka- ja kiinteistöpalveluammattilaisille.

Meille töihin

Olemme luotettava kumppani ja hyvä työpaikka

Meillä työskentelee kymmeniä eri alojen ammattilaisia: ruokapalvelutyöntekijöitä, siivoojia ja laitoshuoltajia, kokkeja, putkiasenteja ja kirvesmiehiä. Toimimme tukipalveluissa kaupunkien ja sairaanhoitopiirin kohteissa. Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja kaikille työntekijöillemme.

Me Kaareassa työllistämme laajan joukon ruoka-, siivous-, kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisia. Henkilöstömme työskentelee Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa mm. sairaaloissa, suurtalouskeittiöissä, kouluissa ja museokiinteistöissä.

Tarjoamme turvallisen ja terveellisen työpaikan, jossa on mahdollisuus kehittyä. Työehtosopimuksemme ovat AVAINTES:n mukaiset ja tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut. Olemme luotettava työnantaja – meillä ihmiset ovat keskiössä ja teemme töitä arvojemme pohjalta. Tutustu arvoihimme täällä!

 

Työllistämme ruoka-, puhtaus- , kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisia

Kaarean toimialat

Toimialamme ovat: ruokapalvelut, puhtauspalvelut ja kiinteistöpalvelut. Tarvitsemme jokaiselle näistä toimialoista uusia ammattilaisia palvelemaan asiakkaitamme kaupunkien ja kuntien eri kohteissa.

Ruokapalvelumme valmistaa ravitsevia asiakasryhmää tarpeet huomioivia aterioita.  Työllistämme erilaisia suurtalouskeittiöammattilaisia. Työpaikkasi voi olla esimerkiksi sairaalan tai laitoksen keittiö tai henkilöstöruokailu. Jos olet kokki, dieettikokki tai ruokapalvelutyöntekijä, hae meille töihin.

Puhtauspalvelun ammattilaiset varmistavat, että tiloissa on turvallista ja miellyttävää olla.  Meiltä löytyy  mm. sairaalasiivous-, koulusiivous-, vanhuskeskus ja laitoshuoltotehtäviä laitoshuoltajille ja siivoajille. Jos olet kiinnostunut siivouspalvelutehtävistä, katso avoimet paikkamme.

Kiinteistöpalvelut huolehtivat kunnossapidolla ja korjausrakentamisella, että kiinteistöjen arvo säilyy ja ne ovat hyvässä käyttökunnossa. Töitä teemme kouluissa, päiväkodeissa, leirikeskuksissa, paloasemilla ja jopa saaristokohteissa. Työllistämme kirvesmiehiä, LVI-asentajia, putkiasentajia ja muita rakennusammattilaisia.

 

Ylläolevien toimialojen ja tehtävien lisäksi Kaareasta löytyy myös muita tehtäviä tai harjoittelupaikkoja, esimerkiksi hallinnossa. Tutustu toimintaamme ja jätä avoin hakemus sähköpostilla rekrytointi@kaarea.fi , jos kiinnostuit Kaareassa työskentelystä.

 

Täällä on vielä kivat työkaverit ja vakaa työpaikka, niin ei täältä halua vaihtaa pois.

MIRKKA, dieettikokki, henkilöstön referenssitarinoita

Hyvin olen  viihtynyt ja tykkään, että työ on vaihtelevaa ja monipuolista.

MIIKKA, työnjohtaja, henkilöstön referenssitarinoita