Siirry sisältöön

Kaarea

Kokki

Olisitko sinä halukas siirtymään kokiksi Turun saaristoon?

Haemme kokkia Turun saariston kohteisiin; Houtskärin, Korppoon sekä Nauvon saarilla. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Työvuorot sijoittuvat tarpeen mukaan eri saarille, joten auton käyttö on tehtävässä pakollinen. Työtä tehdään kohteissa myös viikonloppuisin sekä pyhäpäivisin, pääsääntöisesti aamuvuoroissa (kello 6-16 aikavälillä)

Työssäsi huolehdit ruoanvalmistuksesta ja erityisruokavalioiden valmistuksesta. Lisäksi sinulta luonnistuvat myös muut keittiön tärkeät työtehtävät, kuten astiahuolto ja siivous.

Edellytämme hakijalta Catering alan ammattitutkintoa tai vastaavaa ammattitutkintoa keittiöpuolelta sekä hygieniapassia ja kokemusta alalta.

Keittiössä työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, toisinaan työpäivät voivat olla hetkisiä ja muuttuvia tilanteita voi tulla työpäivien aikana. Aromi14-tuotannonohjausjärjestelmän tuntemus on tärkeää, mutta tarvittaessa koulutamme järjestelmään. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on keittiötyöhön hyvä asenne.

Ruotsinkielen taito on tehtävässä eduksi, mutta ei pakollista.

Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekryn kautta tai sähköpostina rekrytointi@kaarea.fi Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä epäröi hakea!