Siirry sisältöön

Kaarea

Kokki

Olisitko sinä innokas kokki Turun saaristoon?

Haemme kokkia Turun saariston kohteisiin; Houtskärin, Korppoon sekä Nauvon saarilla. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Työvuorot sijoittuvat tarpeen mukaan eri saarille, joten auton käyttö on tehtävässä pakollinen. Työtä tehdään kohteissa myös viikonloppuisin sekä pyhäpäivisin, pääsääntöisesti aamuvuoroissa (kello 6-16 aikavälillä)

Työssäsi huolehdit ruoanvalmistuksesta ja erityisruokavalioiden valmistuksesta. Lisäksi sinulta luonnistuvat myös muut keittiön tärkeät työtehtävät, kuten astiahuolto ja siivous.

Toivomme hakijalta Catering alan ammattitutkintoa tai vastaavaa ammattitutkintoa keittiöpuolelta sekä hygieniapassia ja kokemusta alalta.

Keittiössä työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, toisinaan työpäivät voivat olla hetkisiä ja muuttuvia tilanteita voi tulla työpäivien aikana. Aromi14-tuotannonohjausjärjestelmän tuntemus on tärkeää, mutta tarvittaessa koulutamme järjestelmään. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on keittiötyöhön hyvä asenne.

Mitä tarjoamme sinulle?
– Monipuolisen työn, mukavat työkaverit ja kehittyvän työympäristön
– Ravintoedun, virike- ja hierontaedun
– Palkkauksen YTES palkkaryhmän RUD mukaan ja mahdolliset kokemuslisät
– Työyhteisön, jossa tehdään töitä arvojemme mukaisesti: yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi, mutta ei pakollista.

Aloita seuraava vaihe urallasi ja lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekryn kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä epäröi hakea! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tule rakentamaan ruokaelämyksiä kanssamme – yhdessä, paremmin ja sydämellä. Kaareassa pääset tekemään merkityksellistä työtä joka päivä.