Siirry sisältöön

Kaarea

Ruokapalvelutyöntekijästä vuorovastaavaksi

Ruokapalvelutyöntekijästä vuorovastaavaksi

Työskentelen vuorovastaavana Yli-Maarian koulun keittiössä. Työnkuvaani kuuluu ruoanvalmistuksen lisäksi keittiön päivittäisen työn organisointia. Meillä on täällä kahdeksan hengen tiimi, joka muodostuu ruokapalvelutyöntekijöistä ja kokeista. Parasta työssäni on, että siinä on sopivasti haastetta – mikään päivä ei ole samanlainen. Lisäksi tietysti meidän porukkamme täällä Ypsilonissa on todella hyvä.

Tulin alun perin Kaareaan töihin ruokapalvelutyöntekijäksi vuonna 2011. Olen sen jälkeen edennyt kokiksi ja suurtalouskokiksi sekä suorittanut työn ohessa oppisopimuksella HoReCa-alan perustutkinnon ja suurtalouskokin tutkinnon. Opiskelen parhaillaan lähiesimiehen erikoisammattitutkintoa oppisopimuksella.

Kaareassa on työntekijöille todella hyvät mahdollisuudet kehittyä, kouluttautua ja edetä tehtävissään. Kannustan erityisesti kaikkia motivoituneita nuoria hyppäämään Kaarean porukkaan!

– Emmi, vuorovastaava, ruokapalvelut

Lisää aiheesta