Siirry sisältöön

Kaarea

Olemme mukana Kuntamarkkinoilla
27.8.2019

Olemme mukana Kuntamarkkinoilla

Kaarea osallistuu omalla osastolla Helsingin Kuntatalolla 11.-12.9.2019 järjestettävälle Kuntamarkkinoille. Osaston lisäksi meillä on kumpanakin päivänä Tietoisku aiheesta ”Arvoilla johtamisella yhteiseen menestykseen – yhdessä kaikki on paremmin”. Toivotamme kaikki asiakkaamme tervetulleiksi tervehtimään meitä Kuntamarkkinoilla osastolle F5.

Kuntamarkkinat on kunta-alan vuoden tärkein tapaamispaikka, jossa keskustellaan julkisen hallinnon ajankohtaisimmista asioista. Lisäksi valtion hallinto, yritykset ja yhdistykset ovat tapahtumassa mukana kattavasti.

Kuntamarkkinoilla on tiivis ohjelma. Sisäänpääsy ja ohjelman tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. Tutustu tarkemmin tapahtumaan ja sen tarjontaa Kuntamarkkinoiden verkkosivuilla.

Osastollamme voit tulla keskustelemaan tukipalveluihin liittyvistä ratkaisusta ja kuulla toiminnastamme. Tietoiskumme pohtii yhtiön arvojen merkitystä. Miten saamme uudessa yhtiössä koko henkilöstön kulkemaan yhteiseen päämäärään? Miten tarjota asiakkaille parempaa palvelua? Kaareassa me valitsimme yhteisesti laaditut arvot kantavaksi voimaksi kaikkeen tekemiseen. Yhteisiin arvoihin panostamalla haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa parempaa palvelua asiakkaillemme ja loppukäyttäjille, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin.

 

Nähdään Kuntamarkkinoilla!