Siirry sisältöön

Kaarea

TIEDOTE: Poikkeustilanteen aiheuttamat muutokset Kaarean palvelutoimintaan
17.3.2020

TIEDOTE: Poikkeustilanteen aiheuttamat muutokset Kaarean palvelutoimintaan

Julkaistu 17.3.2020 klo 13:45
Päivitetty 19.3.2020 klo 9:32 Paraisten tilanne
Päivitetty 30.3.2020 klo 9:23 TYKS kahviloiden aukiolo ja tarjooma

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen takia Kaarean palvelutoimintaan on tullut muutoksia. Koulujen sulkeminen ja muut hallituksen asettamat rajoitukset vaikuttavat ruokapalveluihimme. Sopeutamme toimintamme vastaamaan muuttunutta palvelutarvetta.

Tiedotamme jokaisessa asiakaskohteessamme muutoksista tarkemmin. Verkkosivuillemme päivitämme koosteen poikkeustilanteen aiheuttamista vaikutuksista palveluihimme.

Parainen:

Paraisten alueella koulujen ja päivähoidon kohteiden sulkemisen takia suljetuissa kouluissa ja päiväkodeissa ei ole tarjolla lounasta. Nauvossa, Korppoossa ja Iniössä toiminta jatkuu toistaiseksi kaikissa kohteissa. Toimitamme ateriat Houtskarissa Träskin kouluun ja päiväkotiin.

Kaikissa Paraisten hoivapalvelukohteissa ruokapalvelut jatkuvat normaalisti.

Auran kunta:

Yhtenäiskoululla tarjoilemme lounaan normaalisti koululla syöville pienryhmille. Lisäksi valmistamme oppilaille lounaan, jota voi tulla noutamaan omaan astiaan koulun ruokalasta klo 11-12 välisenä aikana.

Päivähoidon ja vanhuspalvelun ateriat valmistamme normaalisti.

Uusikaupunki:

Sakunkulman päiväkeskuksen sulkemisen vuoksi asiakkaiden lounas on siirretty ateriapalveluun.

VSSHP henkilöstöravintolat:

Henkilöstöravintoloiden ateriavalikoimaa on muutettu. Toistaiseksi olemme luopuneet salaattibuffeteista sekä T-sairaalan ravintolan raitti –annoksista.  Poikkeustilan aikana emme palvele lounasravintoloissamme ulkopuolisia asiakkaita.

TYKS kahvilat:

T-, U- ja A-kahvilat kantasairaalassa ovat auki lyhennetyillä aukioloajoilla. Kahviloista myydään 31.3.2020 alkaen ainoastaan take away-tuotteita.