Siirry sisältöön

Kaarea

Kaarea takaa huoltovarmuutta
27.3.2020

Kaarea takaa huoltovarmuutta

Palveluillamme takaamme yhteiskunnan kannalta kriittisten alojen toimivuutta ja otamme tehtävämme vakavasti. Meille on kunnia-asia olla takaamassa, että terveydenhuolto pyörii ja vastuullamme olevat kiinteistöt pysyvät käyttökunnossa.

 

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä ruokapalvelumme huolehtivat potilasaterioista. Ravitsemuksella on merkittävä rooli sairauden hoidossa ja paneudumme myös nyt tähän asiaan antaumuksella. Päivittäinen ateria on lisäksi tärkeä hoitohenkilöstölle, että he jaksavat työssään tänä poikkeuksellisena aikana.

Turun kaupungin sairaalassa ja eri hoivayksiköissä huolehdimme puhtaudesta ja hygieniasta turvaten riskiryhmiä. Siivouksen ja laitoshuollon merkitys on noussut ihan uudella tavalla näkyväksi, kun käymme taistelua infektioiden leviämistä vastaan. Olemme lisäkouluttaneet laitoshuollon ammattilaisiamme heti koronaviruksen noustua aiheeksi epidemian vastaiseen työhön tukemaan heidän jo ennestään korkeaa osaamista.

Vaikka hygienia, infektioiden torjunta, käsien pesu ja potilasturvallisuus ovat meille monessa mielessä tuttuja ja arkipäiväisiä asioita, on nykyinen tilanne laittanut meidätkin uuden äärelle. Olemme tehneet uusia työjärjestyjä ja muokanneet työtapoja kontaktien minimoimiseksi. Aktiivisella vuoropuhelumme asiakkaidemme kanssa jatkamme työtämme. Arvoihimme nojaten yhdessä, paremmin ja sydämellä me haluamme taata huoltovarmuutta joka päivä.