Siirry sisältöön

Kaarea

BLOGI: Tehdään hyvää  ja huolehditaan lähimmäisistämme
7.4.2020

BLOGI: Tehdään hyvää ja huolehditaan lähimmäisistämme

Ruokapalvelupäällikkömme Sari Markkola-Niemi kirjoitti etätyöpisteeltään ajatuksistaan poikkeustilasta.

Näinä poikkeuksellisina aikoina kirkastuu, mitkä asiat lopulta merkitsevät tässä elämässä. Etätöissä keittiön työpöydän ääressä kaipaan työkavereitani, teitä kaikkia. Haluan täydestä sydämestäni lähettää teille virtuaalisen halauksen ja voimia tehdä tätä meidän tärkeätä työtä, mitä se sitten kenenkin kohdalla tarkoittaa.

Kaarealaisina työskentelemme osana huoltovarmuuden varmistamista, oli se sitten siivouspalvelua, kunnossapitoa, ruokapalvelua tai näihin liittyviä tukitoimintoja. Meidän työllämme on merkitys, teemme hyvää. Kuten vuorovastaava Riia totesi, olemme poikkeustilanteessa, ja me olemme niitä nykyajan lottia eturintamalla. Hyvin sanottu!

Uutisista saamme lukea päivittäin hienoista teoista, joita tämä poikkeustilanne on saanut aikaan. Naapuriavulla huolehditaan, että riskiryhmään kuuluva saa kotiinsa ruokaa, useat vuokranantajat antavat tiloissaan oleville yrittäjille helpotusta vuokranmaksuissa, soitetaan yhtä aikaa Darudea Suomen parvekkeilla tukeaksemme toisiamme, laitetaan nalleja ikkunoille bongailtavaksi lapsiperheiden kävelyretkien riemuksi. Samassa veneessä ollaan, ja yhdessä tästä myös selvitään.

Nyt jos koskaan, on aika antaa tunnustusta ja tukea työkaverille, soittaa suvun vanhimmille, pelata kotona pari ylipitkää pelituokiota Monopolia perheen kanssa, tehdä hyvää lähimmäisille. Hymy tai hyvä teko jonka annat, palaa aina luoksesi. Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta.