Siirry sisältöön

Kaarea

Kunnossapitomme on nyt kiinteistöpalvelut
8.1.2021

Kunnossapitomme on nyt kiinteistöpalvelut

Vuoden vaihteessa Kaarea Kunnossapito Oy sulautui Kaarea Oy:öön. Sulautumisen taustalla oli organisaatiorakenteen yksinkertaistaminen. Samassa yhteydessä päätimme muuttaa kunnossapidon toimialanimen kiinteistöpalveluksi, joka kuvastaa paremmin osaamistamme ja palvelutarjontaamme sekä jättää tilaa kehittymiselle.

Kaarea kunnossapito on ollut Kaarean tytäryhtiö ja sulautuminen koettiin järkeväksi toimintojen yksinkertaistamisen kannalta. Sulautumisessa kunnossapitomme yhdistyi osaksi Kaareaa ja henkilöstö siirtyi ns. vanhoina työntekijöinä. Sulautumisella ei ole vaikutusta palvelutarjontaa eikä käytännön toimintaan.

Toimialan nimi muuttui kiinteistöpalveluksi

Kiinteistöpalvelumme tuottaa asiakkaillemme kunnossapito-, suunnittelu- ja manageerauspalveluita. Kiinteistöjen kunnossapito ja korjausrakentaminen on edelleen tärkeä osa toimintaamme ja palvelemme siinä asiakkaitamme kuten ennenkin. Puusepänverstaamme ja metallityöt tukevat omalla erikoisosaamisellaan eri projekteissa. Lisäksi yksikössä toimii kiinteistöpäivystys ja lvv (lämpö, vesi ja viemäri) -töiden osaajat.  Kunnossapidon vahvuutemme on aina ollut työnjohto sekä valvonta ja siinä jatkamme samalla vahvalla ammattiosaamisella.

Suunnittelupalvelut tuottavat laajasti erilaisia kiinteistöjen suunnittelutöitä. Tuotamme arkkitehti-, rakennus- ja rakenne- sekä talotekniikan suunnitelmia. Manageerauspalvelut taas keskittyvät kiinteistöjen isännöintiin ja sitä kautta mahdollistuvat myös kiinteistöjen hoito- ja huoltopalvelut.

 

https://www.kaarea.fi/kiinteistopalvelut