Siirry sisältöön

Kaarea

TIEDOTE: Poikkeusolojen aiheuttamat muutokset Kaarean ruokapalvelujen toimintaan
8.3.2021

TIEDOTE: Poikkeusolojen aiheuttamat muutokset Kaarean ruokapalvelujen toimintaan

Poikkeusolot siirtävät yläkoulujen oppilaita etäkouluun ja rajoittaa ravintolatoimintaa. Näillä on vaikutusta Kaarean ruokapalveluihin ja sopeutamme toimintamme vastaamaan muuttunutta palvelutarvetta. Tiedotamme jokaisessa asiakaskohteessamme muutoksista tarkemmin. Verkkosivuillemme päivitämme koosteen poikkeusolon aiheuttamista vaikutuksista palveluihimme.

Julkaistu: 8.3.2021 klo 11:58

Parainen:

Paraisilla Kaarean toimipisteissä ruokapalvelut toimivat normaalisti, pois lukien etäkoululaiset, joille Paraisten kaupunki on tiedottanut aterioiden noutoajat ja paikat.

Auran kunta:

Auran yhtenäiskoulu on suljettu ja oppilaat ovat siirtyneet etäkouluun. Yläkoululaisille toimitamme ruokakassit ja alakoululaisille lämpimän annosruoan. Oppilaita ja heidän vanhempia on tiedotettu miten ruokakassien ja annosruoan jakelussa toimitaan. Kirkonkulman koulu, päiväkoti sekä hoivan ateriapalvelut toimivat normaalisti.

VSSHP lounasravintolat:

Poikkeusolon aikana palvelemme lounasravintoloissamme vain VSSHP:n henkilökuntaa ja ravintolat eivät ole avoinna ulkopuolisille asiakkaille.

TYKS kahvilat:

Kahvilamme palvelevat 8.3.2020 alkaen myymällä take away-tuotteita.