Siirry sisältöön

Kaarea

Puhtausalasta kiinnostuneet – Meillä on kesätöitä
8.4.2021

Puhtausalasta kiinnostuneet – Meillä on kesätöitä

Oletko kiinnostunut puhtausalasta? Jos et ole vielä löytänyt omaa kesätyöpaikkaa, nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen! Me haemme useampaa laitoshuoltajaa ja siivoojaa laitoshuollon tehtäviin sairaalaan sekä muihin sosiaali- ja terveysalan kohteisiin Turun alueella. Laitoshuoltajan työ on merkityksellistä ja vaihtelevaa. Pitämällä huolta puhtaudesta pääsee konkreettisesti vaikuttamaan ihmisten turvallisuuteen ja terveyteen.

Kaareassa palkkaamme vuosittain suuren joukon kesätyöntekijöitä. Meillä kesätyöntekijöitä työskentelee kaikilla toimialoilla niin kiinteistö- kuin ruoka- ja puhtauspalveluissa. Koronapandemia ei ole merkittävästi vähentänyt meidän työmääräämme ja puhtauspalveluiden osalta se on vain lisääntynyt.

Kaarea on turvallinen ja luotettava työpaikka. Panostamme siihen, että kaikilla uusilla kaarealaisilla on hyvä tulla meille töihin. He saavat riittävän perehdytyksen tehtävään ja tukea on käytettävissä aina kun kysyttävää tulee. Jos haluat tietää lisää kesätyökokemuksista, käy lukemassa: https://www.kaarea.fi/uutiset/kesatoissa-kaareassa

Tulevaksi kesäksi meillä on avoinna mahdollisuuksia päästä kehittymään puhtausalalla. Laitoshuolto terveydenhuollon kohteissa on vaativaa ja siksi odotamme, että hakijat ymmärtävät hygienian perusteet ja tietävät siivouksen periaatteet. Tarkemman opastuksen tehtävään saa kohteessa ja tarkoituksemme on antaa mahdollisuus uusille osaajille kehittyä ja oppia uutta. Työkohteita meillä on useampi Turun alueella ja myös työvuorot ovat vaihtelevia.

Tarkemmat tiedot avoimista paikoista löydät verkkosivuiltamme. Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta. https://www.kaarea.fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Vielä ennen kuin ryhdyt hakemuksen tekoon, voit käydä lukemassa verkkosivuiltamme kaarealaisten referenssitarinoita. Niiden kautta saat käsityksen minkälainen Kaarea on työpaikkana. https://www.kaarea.fi/meille-toihin/referenssitarinoita Puhtauspalveluiden palveluohjaajan Marja-Leenan sanoin: ”Meille kaikki ovat tervetulleita ja jokainen otetaan varmasti hyvin vastaan.”