Siirry sisältöön

Kaarea

Roosa nauha -päivän pulla tuo huomion tärkeään asiaan
6.10.2021

Roosa nauha -päivän pulla tuo huomion tärkeään asiaan

Roosa nauha -päivää vietetään perjantaina 8.10. Haluamme omalta osalta huomioida päivää Roosa nauha pullan muodossa. Tapa on vuosien saatossa vakiintunut perinteeksi, koska mielestämme päivän aiheen tärkeys ansaitsee tulla huomioiduksi.

Roosa nauha -päivänä tuodaan huomio naisten syöpäsairauksiin. Roosa nauha -päivään liittyvät erilaiset tempaukset, roosa nauha tuotteet ja keräykset. Teemapäivän keräyksillä on vuosien varrella edistetty suomalaisten naisten ja muiden syöpien tutkimusta ja vaikutettu siihen, että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa.

Kaarean ruokapalvelussa tapamme osallistua päivään on tuoda henkilöstöravintoloiden, kahviloiden, sairaalan ja hoivan kohteissa tarjolle jälkiruokana tai kahvipullana roosa nauha -pulla. Mikä piristäisi paremmin lokakuun pimenevissä päivissä kuin pulla, jolla voidaan tehdä hyvää.