Siirry sisältöön

Kaarea

RekryExpon osastomme kilpailun tulos on selvillä – Katso oikea vastaus!
24.11.2021

RekryExpon osastomme kilpailun tulos on selvillä – Katso oikea vastaus!

Olimme mukana 16.11.2021 Turun Messukeskuksessa järjestetyssä RekryExpossa. Osastollamme kerroimme Kaareasta ja avoimista työpaikoistamme. Haastattelimme työmahdollisuuksista kiinnostuneita ja osastolla oli myös mahdollisuus jättää hakemus. Koemme, että RekryExpo oli onnistunut tapahtuma ja kävimme monta mielenkiintoista keskustelua.

Osastomme kilpailuna oli arvata, kuinka monta hernettä purkissa on. Oikean vastauksen lupasimme julkaista tänne uutisiimme kaikkien kiinnostuneiden nähtäväksi. Oikea vastaus on 4068. Lähimmäksi arvasi Eija vastauksella 3924 hernettä. Lämpimät onnittelut Eijalle! Olemme olleet voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti palkinnon toimittamista varten.

Kysymys osoittautuikin vaikeaksi tehtäväksi ja voittaja oli helppo löytää kaikkien vastauksien joukosta. Eniten arvattiin, että herneitä olisi alle 1000 kappaletta ja toiseksi eniten alle 2000 kappaletta. Vastauksia, että herneitä olisi yli 4000 kappaletta, oli enää alle 10 prosentti kaikista vastauksista.

Kiitos kaikille osastollamme vierailleille ja kilpailuun osallistuneille. Toivomme, että jatkossakin seuraat mitä työmahdollisuuksia Kaarealla on tarjota. Avoimet työpaikkamme löytyvät kootusti sivuiltamme kaarea.fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat . Voit jättää myös avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@kaarea.fi