Siirry sisältöön

Kaarea

Kiitä siivoojaa – Puhtauspäivää vietetään 3.12.
2.12.2021

Kiitä siivoojaa – Puhtauspäivää vietetään 3.12.

Mihin huomiosi kiinnittyy, kun saavut omalle työpaikallesi? Saako ensimmäisenä sinun huomiosi se, ettei oma esimies ole paikalla vai huomaatko, että taukotilan roska-astia pursuaa täynnä roskaa? 3.12. vietämme puhtauspäivää, jonka teemana on ”Kiitä siivoojaa”. Päivän tarkoituksena on herätellä meitä kaikkia huomaamaan siivoustyön merkitys meille jokaiselle. Anna sinäkin arvostuksesi ympäristön puhtaudesta huolehtiville ja kiitä siivoojaa.

 

Kaarean puhtausalan ammattilaiset työskentelevät suurelta osin sosiaali- ja terveydenhuollon kohteissa. Puhtaus ja hygienia ovat näissä kiinteistöissä olennainen osa kokonaisuutta. Koronapandemian aikana laitoshuolto ja siivous ovat saaneet enemmän näkyvyyttä ja alan tekijöiden arvostus on noussut. Puhtaudella varmistetaan turvallisuutta, mutta myös lisätään viihtyvyyttä ja pidetään huolta kiinteistön kunnosta. Olemme ylpeitä omasta puhtauspalvelumme tiimistä ja heidän tekemästä tärkeästä työstä.

Puhtauspäivä on SSTL Puhtausalan ry:n organisoima. Aiheeseen voi tutustua lisää https://puhtausala.fi/yhdistys/puhtauspaiva