Siirry sisältöön

Kaarea

Majakkasairaalan kahvila tarjoaa elämyksiä monelle aistille
31.1.2022

Majakkasairaalan kahvila tarjoaa elämyksiä monelle aistille

Uuteen TYKS Majakkasairaalaan on avautunut Kaarean kahvila. Uusi kahvila toimii jo, mutta toiminnan lopullinen testaus tapahtuu sairaalan avautuessa. Aulassa sijaitseva kahvila houkuttelee pysähtymään. Korkea ja valoisa tila kutsuu viihtymään ja nauttimaan ympärillä olevasta taiteesta sekä mahtavasta tarjonnasta. Kahvilan tarjontaa on rakennettu asiakastoiveita ja -tarpeita kuunnellen. Sinne on tulossa testaukseen myös jotain ihan uutta.

Maukas hengähdyshetki

Majakkasairaalan kahvila on avoinna arkisin klo 7 – 18 ja viikonloppuisin klo 9 – 16. Kahvilatuotteista löytyy suolaista ja makeaa herkkua. Tarjolla on myös terveellisiä välipaloja, joista esimerkkinä voidaan mainita itse keitettyä raparperia sisältävä tuorepuuro. Se on aivan taivaallisen hyvää. Kahvien ystävät on huomioitu valikoimassa. Perinteistä suodatinkahvia saa tumma ja vaalea paahtoisena sen lisäksi tarjolla on erikoiskahveja.

Lounasaikaan on mahdollista nauttia päivän keittoa, joka sisältää myös laadukkaan lisäkesalaatin. Vaihtoehtoina ovat myös annossalaatit ja lounaspatongit. Kovasti odotettu uutuus on pizza, joka saadaan valmistukseen  kun pizzauuni saapuu.

Päivän keitto löytyy Kaarean sähköisestä ruokalistasta, osta voit tarkastaa päivän tarjonnan. Valitse ravintolatyypiksi henkilöstöateriat ja kantasairaalan kahvilat. Ruokalistoihin pääset oheista linkistä: Kaarea eRuokalista

Testaamme itsepalvelumyymälää

Uudessa kahvilassa lähdemme testaamaan itsepalvelua, jolloin palveluaika on ympäri vuorokauden. Majakkasairaalan kahvilan yhteyteen on tulossa pieni myymälä ja itsepalvelukassa. Tämä on TYKS:ssä uusi palvelumuoto ja odotamme mielenkiinnolla minkälaisen vastaanoton se saa.

 

Uutisessa mainittuja aukioloaikoja muokattu 19.12.2023. Itsepalvelumyymälä on avattu ja palvelee 24/7.