Siirry sisältöön

Kaarea

BLOGI: Kaarea on hyvä työpaikka – Miksi tulla meille töihin?
9.3.2022

BLOGI: Kaarea on hyvä työpaikka – Miksi tulla meille töihin?

Puhtauspalveluala on kärsinyt pitkään työvoimapulasta. Meillä Kaareassa on ollut hyvä työvoimatilanne, mutta nyt työvoimapulan aiheuttamat haasteet alkavat näkyä meilläkin, ja etsimme aktiivisesti uusia osaajia tiimiimme. Miksi meille kannattaa hakea töihin? Kaarea on vakaa ja turvallinen työpaikka. Haluamme luoda turvallisen työilmapiirin, jossa on mukava työskennellä. Kaarea on huoltovarmuusyksikkö, ja tästä syystä työmme on erityisen merkityksellistä.

Työsuhdeasiat ja osaaminen kunnossa

Koemme, että hyvä työpaikka syntyy vahvasta kivijalasta sekä ammattitaitoisesta ja rennosta työporukasta. Vahvalla kivijalalla tarkoitamme sitä, että perusasiat ovat kunnossa ja työsuhteisiin liittyvät asiat hoidetaan sopimusten mukaisesti. Puhtauspalveluissamme lähes kaikki työntekijät tekevät kokopäivätyötä. Työtä on tarjolla sekä aamu- että iltavuorossa joko viikonloppujen kera tai ilman. Haluamme tarjota mahdollisuuksia sovittaa työvuoroja eri elämäntilanteisiin.

Työmme vaatii ammattitaitoa, ja arvostamme työporukkamme monipuolista osaamista puhtaudesta ja hygieeniasta. Rikkautemme on kaarealaisten erilaiset urapolut, jotka monipuolistavat yhteistä osaamispääomaamme. Me puhtauspalveluiden esimiehet muodostamme hyvin yhteen toimivan tiimin, jolla on yhteensä yli 140 vuoden esimieskokemus. Esimiehiltämme löytyy mm. elintarvike- ja siivousteknikon tutkintoja ja ruokapalveluiden, taloushallinnon, suunnittelun sekä laskennan osaamista.

Työmme on välillä haastavaa ja se vaatii erilaisia nopeita ratkaisuja ja päätöksiä. Omaan työtiimiin voi näissä tilanteissa luottaa, ja me autamme sekä tuemme toisiamme niiden toteuttamisessa.
 

Merkityksellistä ja mielekästä työtä

Uskomme, että työn merkityksellisyys on tärkeää työssä viihtymisen näkökulmasta. Omalla työllämme pidämme huolta siitä, että vastuullamme olevissa kiinteistöissä pystytään tuottamaan niiden perustehtävää. Ilman puhtauspalveluita ei sairaalat eivätkä muut terveydenhuollon yksiköt pystyisi toimimaan. Se, että tilat pysyvät hygieenisinä ja turvallisina, on meille kunnia-asia.

Olemme panostaneet siihen, että työvälineet ovat kunnossa ja työtehtävät pystyy tekemään turvallisesti. Työn ergonomia on tärkeää, ja kehitämme sitä jatkuvasti. Olemme hankkineet työtä keventäviä välineitä, kuten Duster-moppeja yläpölyjä varten, tasomoppeja ovien pyyhintään ja luokkien pulpetteja ja tauluja varten sekä safety-moppeja pesuhuonetilojen lattioiden ja seinien pesua varten. Hyvillä välineillä ja oikeisiin työmenetelmiin opastettuna työ on mielekästä sekä turvallista.

 

Blogin kirjoittivat puhtauspalveluista palveluesimies Sari Mäkitalo, suunnittelija Minna Kuivas ja toimialajohtaja Kristiina Huittinen