Siirry sisältöön

Kaarea

Kaarean henkilöstöravintolat mukana tukemassa Ukrainan lapsia
21.4.2022

Kaarean henkilöstöravintolat mukana tukemassa Ukrainan lapsia

Kaarean henkilöstöravintolat ovat mukana Unican ravintoloiden ja Arkean opiskelijaravintoloiden kanssa tukikampanjassa, jossa keräämme varoja Ukrainan lapsille. Ukrainan sotaa on paennut miljoonia ihmistä, joista suuri osa on lapsia. Haluamme yhdessä osoittaa tukea hätää kärsiville ja tehdä jotain konkreettista.

Perjantaina 22.4.2022 ohjaamme jokaista lounasta kohden 1,00 euron avustuksen Unicefille, joka tekee tärkeää avustustyötä alueella. Osallistua voit lounastamalla paikan päällä tai hakemalla annoksen mukaan Kaarean ravintoloista. Kampanjassa mukana ovat Kaarean kaikki henkilöstöravintolat Turussa, Salossa ja Uudessakaupungissa.