Siirry sisältöön

Kaarea

BLOGI: Uuden työntekijän kokemuksia Kaareasta
24.11.2022

BLOGI: Uuden työntekijän kokemuksia Kaareasta

Aloitin Kaarealla työskentelyn huhtikuussa 2022. Tässä mietteitäni, millaiseksi olen kokenut aloituksen uudessa työpaikassani. 

Ainahan se jännittää, uusi työpaikka, ja niin oli nytkin. Vaikka oli kevät, ja aurinkokin jo vähän lämmitti, olin pihalla kuin tammikuinen lumiukko.
Iloisia huomenia toivottelivat  ja itsensä esittelivät uudet työkaverit, joiden nimiä en ensimmäisenä päivänä muistanut, hyvä kun omani. Aluksi tuli paljon uusia asioita, kivoja työkohteita ja uudet puhtautta loistavat työvaatteet, jotka oikein odottivat niitä ensimmäisiä maalitahroja.
 
Tulin Kaarealle ilman ennakko-odotuksia ja avoimin mielin. Olen ollut todella tyytyväinen siihen, miten asiat ovat hoituneet täällä – juuri niin kuin niiden oikeasti pitäisikin hoitua ja ajallaan. Työturvallisuus on tärkeänä osana työpäivää ja menetelmiä, ja se otetaan hyvin huomioon kaikessa toiminnassa. Olen pitänyt myös siitä, että olen voinut olla tekemisissä ihmisten kanssa. Se on asia, jota olen kaivannut aiemmissa työpaikoissani tehdessäni töitä pääsääntöisesti yksin.
 
Nyt täytyykin jatkaa seinän hiomista, joten ihanaa talvea ja toivottavasti nähdään Kaarealla!
 
 
kirjoittaja Sanna Salmela toimii Kaarean Kiinteistöpalveluissa maalarina