Siirry sisältöön

Kaarea

Makaronilaatikon matka jatkuu – vastuullisesti! Osa 3
25.5.2023

Makaronilaatikon matka jatkuu – vastuullisesti! Osa 3

Meillä kaikilla on iso rooli vastuullisuuden toteutumisessa. Ei riitä, että suunnitelmat ovat kunnossa, ne pitää myös käytännössä toteutua. Ja suunnitelmat toteutuvat, kun kaikki tietävät miten vastuullisempi makaronilaatikko valmistetaan, tuumi makaronilaatikko. Tietysti turvalliset työskentelytavat huomioiden.

Kesätyöntekijöille voimme olla ensimmäinen kosketus työelämään. Ei siis pidä ottaa mitään asioita itsestään selvyyksinä, vaan muistaa opastaa ja perehdyttää. Enhän minäkään tiennyt kovinkaan paljon vastuullisuudesta ennen kuin asiaan perehdyin ja minulle niistä kerrottiin, makaronilaatikko pohti. Sama koskee mitä tahansa uutta tilannetta.

Perehdytys ja työturvallisuuden huomioiminen ovat koko työyhteisön tehtävä, päätti makaronilaatikko. Sellainen on vastuullista.

Me Kaarealla arvostamme työn tekemistä ja välitämme ihmisistä – asiakkaistamme, henkilöstöstämme, kumppaneistamme ja itsestämme.

Haluammekin taata henkilöstöllemme tasapuolisen kohtelun ja hyvät työvälineet sekä turvallisen työilmapiirin ja työympäristön. Meille on tärkeää henkilöstön osaamisen ja ammattitaidon kehittäminen sekä hyvä perehdytys. Haluamme olla vastuullinen työnantaja tarjoamalla monipuolista työtä sekä huolehtimalla henkilöstömme työkyvystä ja työsuojelusta.

 

Makaronilaatikon matkan aiemmista vaiheista voit lukea lisää:

Makaronilaatikon matka alkaa

Makaronilaatikon matka osa 2 – Maistuuko luomumaidossa ekologisuus?

 

Yhdessä, paremmin ja sydämellä