Siirry sisältöön

Kaarea

Kaarean Ekaterina Uvarova on PRO 2024 -finalisti!
29.11.2023

Kaarean Ekaterina Uvarova on PRO 2024 -finalisti!

Kaarean Ekaterina ”Katja” Uvarova on äänestetty finaaliin Horeca-alan PRO-kilpailussa. PRO-palkinto on tunnustus suomalaisten keittiöiden ja ravintola-alan ammattilaisille. Voittajat julkistetaan PRO-gaalassa Helsingin Oopperatalolla 29.1.2024.

Ekaterina eli Katja työskentelee kahvilatyöntekijänä TYKSin kahviloissa ja henkilöstöravintoloissa. Hänen työhönsä sisältyy kahvilan asiakaspalvelua, tilaustarjoilua ja keittiötyöskentelyä.

Työhön ja työnsä jälkeen Katja suhtautuu sopivalla vakavuudella. Hänelle tyytyväinen asiakas on polttoainetta, jolla mennään eteenpäin kiireessä ja kovassa työtahdissa. Katja on aina skarpisti kartalla mitä tapahtuu, ja miten missäkin pisteessä toimitaan. Hänen erinomainen kielitaitonsa on hyödyksi niin asiakaspalvelussa kuin uusien työntekijöiden perehdytyksessäkin.

Katja on hurmannut asiakkaansa ja työyhteisönsä iloisella läsnäolollaan. Hän tulee toimeen kaikkien kanssa ja hänellä on sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Työkaverit ja asiakkaat kuvailevat Katjaa sydämelliseksi ihmiseksi, joka tuo olemuksellaan valoa välillä raskaaseenkin toimintaympäristöön.

Kaarealaiset onnittelevat Katjaa finaaliin pääsyn johdosta!

Katja on ehdolla PRO-palkinnon saajaksi kategoriassa Kahvilan työntekijä. Nyt voit tsempata Katjan voittoon PRO-palkintosivustolla. Kommentointi on tärkeä osa finalistien tuomarointia ja kommenteilla voi olla suurikin merkitys lopputuleman kannalta.

Tsemppaa Katja voittoon osoitteessa: https://www.avecmedia.fi/propalkinnot/finalistit-sarjat/kahvilan-tyontekija-2024/ !