Siirry sisältöön

Kaarea

Kiitos siivooja, teet tärkeää työtä!
4.12.2023

Kiitos siivooja, teet tärkeää työtä!

Tänään 4.12.2023 vietetään Valtakunnallista Puhtauspäivää. Me Kaareassa haluamme tänään kiittää kaikkia puhtauspalvelun ammattilaisiamme heidän tärkeästä työstään. Ammattitaitoiset siivojamme ja laitoshuoltajamme huolehtivat päivittäin asiakkaidemme tilojen viihtyisyydestä ja turvallisuudesta.

Puhtausalan ammattilaiset tekevät usein näkymätöntä, mutta todella arvokasta työtä. Siivous ja sen laatu vaikuttavat kaikkien arkeen. Kun kohtaat Kaarean ammattilaisen työssään, vilauta hymy, lausu tervehdys ja kiitos tai huomioi siivoojaa muulla tavoin.

Kaikki Kaarean siivoojat ja laitoshuoltajat saivat tänään kiitoksen eleenä puhtauskukkasen – vaaleanpunaisen tiskiharjan ja sen ympärille lehdeksi sidotun mikrokuituliinan. Laitoshuoltaja Marjut Kuronen-Mäkilä otti kukan vastaan ilolla Runosmäen vanhuskeskuksessa.

”Onpa hieno kukka! En osannut odottaa kiitosta, mutta olen tyytyväinen, kun sellaisen sain. Kiitos tuo motivaatiota raskaaseen työhön. Tämä aamuni alkoi isolla siivousurakalla, mutta kiitoskukkanen piristi”, kiitti Kuronen-Mäkilä.

”Muistaminen ja kiittäminen ovat tärkeitä siivoojillekin. Esimerkiksi oman talon väeltä olen saanut kiitokset palatessani töihin lomalta – kädenjälkeäni oli kaivattu. Olen saanut myös yllätyskiitoksia esihenkilöltäni, kun asiakas oli välittänyt positiivisen palautteen hänelle”, kertoo Kuronen-Mäkilä.

Milloin sinä olet viimeksi kiittänyt siivoojaa? Mitäpä jos kiittäisit tänään!