Siirry sisältöön

Kaarea

Ravintola-alan ammattilaisia palkittiin PRO-gaalassa
30.1.2024

Ravintola-alan ammattilaisia palkittiin PRO-gaalassa

PRO-gaala kokosi eilen satoja keittiö- ja ravintola-alan ammattilaisia Helsingin Oopperatalolle. Gaalassa juhlistettiin ammattitaitoa ja jaettiin PRO-palkintoja horeca-alan osaajille. 

Kaarean oma talentti Ekaterina ”Katja” Uvarova TYKSin kahviloista menestyi kisassa hienosti ja kilpaili finaalipaikalla kategoriassa kahvilan työntekijä. Hän saapui paikalle kaarealaisen kannustusjoukkonsa kanssa ja nautti illan juhlatunnelmasta, vaikka voittoa ei tällä kertaa osunutkaan kohdalle.

”Eilen oli ihana juhla ja PRO-gaala oli hyvä kokemus. Tilaisuus ja paikka olivat upeita ja minulla oli ihanat kannustajani mukana. Jännitti todella paljon, mutta oli hienoa päästä lavalle asti. Kiitän kaikkia äänestäneitä, että pääsin finaaliin asti, kiitos oikein paljon! Elämäni on ihanaa ja jatkan nyt töiden tekoa samaan tapaan”, kertoo Uvarova tunnelmistaan tiistaina PRO-gaalan jälkeen.

Vuonna 2023 Kaarean kiertävä kokki Teppo Vahtera palkittiin PRO-gaalassa voittajana sarjassa ammattikeittiön kokki

Kaarea onnittelee lämpimästi kaikkia tuoreita voittajia ja finalisteja menestyksestä kilpailussa!

 

Ekaterina "Katja" Uvarova PRO-gaalan juhlatunnelmissa
Ekaterina ”Katja” Uvarova PRO-gaalan juhlatunnelmissa