Siirry sisältöön

Kaarea

Mielenilmausten vaikutukset Kaarean palveluihin
31.1.2024

Mielenilmausten vaikutukset Kaarean palveluihin

Useat ammattiliitot toteuttavat hallitusta vastaan suunnattuja mielenilmauksia ja ulosmarsseja torstaina ja perjantaina, 1.–2.2.2024. Tämänhetkisen tiedon mukaan mielenilmaukset vaikuttavat vain vähäisesti Kaarean palveluihin.

Ennakkoon saamiemme tietojen mukaan mielenilmauksilla ei tule olemaan merkittäviä vaikutuksia koulu- ja päiväkotiruokailuun, siivoukseen tai kiinteistöjen kunnossapitoon. On kuitenkin mahdollista, että esimerkiksi tavarantoimituksissa voi olla haasteita, mikä voi aiheuttaa ruokalistamuutoksia.

Tiedotamme tilanteesta uudelleen, mikäli tilanne muuttuu. Kehotamme seuraamaan myös kaupunkien omia tiedotteita lakon vaikutuksista palveluihin.