Siirry sisältöön

Kaarea

JHL:n lakolla vaikutuksia Kaarean ruokapalveluihin Turun päiväkodeissa 13.-14.2.2024
12.2.2024

JHL:n lakolla vaikutuksia Kaarean ruokapalveluihin Turun päiväkodeissa 13.-14.2.2024

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry on ilmoittanut poliittisesta työtaistelusta, jonka vaikutuspiiriin myös Kaarea Oy:n ruokapalvelut Turun kaupungin varhaiskasvatuksen yksiköissä kuuluvat. Lakkopäivät ovat tiistai ja keskiviikko 13.-14.2.2024. 

Lakko sulkee valtaosan Turun kaupungin päiväkodeista. Auki olevat yksiköt ovat Pernon päiväkoti (Pernontie), Tommilankadun päiväkoti, Vasaramäen päiväkoti, Syvälahden päiväkoti, Kerttulin päiväkoti, Viinamäen päiväkoti, Pääskyvuoren päiväkoti (Kalervonkatu), Kaskenmäen vuoropäiväkoti, Kastun päiväkoti ja Port Arthurin päiväkoti. Näissä kohteissa ruoka valmistetaan normaalisti.

Erityisruokavalioita ei kuitenkaan valitettavasti voida edellä mainituissa kohteissa lakkopäivinä huomioida. Tämän vuoksi suosittelemme varautumaan erityisruokavalioihin tarvittaessa omilla eväillä. Pyydämme huomioimaan, ettei eväille ole kohteissa kylmäsäilytysmahdollisuutta.

Poikkeuspäivien vuoksi ruokalistaan voi tulla muutoksia myös loppuviikolla ja viikon 8 alussa myös muissa ruokapalvelukohteissamme. Ajantasaiset ruokalistat allergiamerkintöineen ovat esillä kohteissa, ja tarvittaessa keittiön henkilökunta antaa asiasta lisätietoa.