Siirry sisältöön

Kaarea

Kaarean kädenjälkeä näkyy Kuralan Kylämäen kahvilassa
7.6.2024

Kaarean kädenjälkeä näkyy Kuralan Kylämäen kahvilassa

Kuralan Kylämäen museorakennukset avasivat ovensa kesäkaudelle toukokuussa. Uudistuneessa kahvilassa ja jäätelöbaarissa kelpaa nauttia herkkuja museovierailun lomassa.

Kaarean kiinteistöpalveluiden tiimi ahersi kuluneen kevään aikana Kuralan kulttuurivirkistysalueella kahvila Omena ja Kanelin uudistuksen parissa. Kahvilan uudet kalusteet valmistuivat taitavissa käsissä Kaarean puusepänverstaalla.

Kahvilan asiakastilan myyntitiskin kalusteet uusittiin. Kauniit posliinikupit pääsivät esille sieviin riveihin uusille seinähyllyille. Lattia sai uuden päällysteen ja pinkopahviseinät tapetoitiin paperitapeteilla.

Myös keittiön puolelle tehtiin kokonaan uudet kalusteet, ja lattiat sekä seinät pintaremontoitiin. Uuni ja huuva vaihdettiin uusiin ja ilmanvaihto päivitettiin vastaamaan tämän päivän tarpeita.

”Ilmanvaihto toimii nyt todella hyvin. Enää ei tule käryä sisälle, eikä tarvitse pelätä, että palohälyttimet alkavat soida”, kahvilan työntekijät kertovat tyytyväisinä.

Myös kahvilan yhteydessä toimiva uusi jäätelöbaari sai uuden myyntitiskin ja takaseinälle rakennettiin tasot ja seinähyllyt. Henkilökunta mahtuu nyt kulkemaan tilassa paremmin, kun kylmälaitteilla ja jäätelöaltailla on enemmän tilaa uuden seinäkkeen takana.

Lisäksi Kaarean tiimi teki henkilökunnan sosiaalitiloihin uudet vaatekaapit ja pesutilan. Toivotamme kahvilan henkilökunnalle iloisia työpäiviä ja asiakkaille maistuvia kahvihetkiä!

Kahvilan uudet kalusteet valmistuivat Kaarean puusepänverstaalla.

Keittiössä uusittiin kalusteiden lisäksi laitteistoa ja ilmanvaihto.

Myös uuteen jäätelöbaariin rakennettiin myyntitiski ja kalusteita. Nyt kelpaa herkutella!