Kaarea ruokapalvelut

Ruokapalvelut

Ruokapalvelumme valmistaa ravitsevia, asiakasryhmän tarpeet huomioivia aterioita. Jokainen ikäryhmä on huomioitu ruokalistasuunnittelussa, josta vastaavat ravitsemusalan ammattilaisemme.

Ruoanvalmistuksen sydän on keittiö, ja niitä meillä on monenlaisia suurista sairaalan valmistuskeittiöistä pienempiin palveluyksiköihin. Yhteistä kaikissa näissä on tinkimätön halu tuottaa laadukkaita aterioita hyvistä raaka-aineista. Ammattilaiset keittiöissämme huolehtivat, että hoiva-, koulu-, päiväkoti- ja henkilöstöateriat valmistetaan taidolla teitä varten.

Tilaustarjoilut

Palvelemme, kun toimipisteessä on tarve tarjoilulle tapahtumiin, koulutuksiin ja muihin tilaisuuksiin. Lue lisää: Tilaustarjoilut

Kaarean Aromi Store -käyttäjätuki

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää Kaarean Aromi tuotannonohjausjärjestelmään liittyen, autamme sinua mielellämme. Olethan yhteydessä meihin sähköpostilla kaarea.tunnustilaus@kaarea.fi


Vastuullisuus - Kaarean arvot lähtökohtana
 

Vastuullisuus on edellytys Kaarean arvojen (Yhdessä – Paremmin – Sydämellä) mukaiselle toiminnalle.

Haluamme kehittää vastuullisuuttamme asiakkaiden, henkilöstön ja omistajien odotusten sekä yhteiskunnan velvoitteiden täyttämiseksi. Teemme työtä määrätietoisesti yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Vastuullisuuden osa-alueita ovat sosiaalinen vastuu, laatuvastuu, ympäristövastuu ja taloudellinen vastuu.

Lue lisää: Ruokapalveluiden vastuullisuus

Ota yhteyttä

Tilaustarjoilut

Kaarea Aromi Store -käyttäjätuki
kaarea.tunnustilaus@kaarea.fi

Sari Markkola-Niemi
toimialajohtaja, ruokapalvelut
sari.markkola-niemi@kaarea.fi
 

 

Meillä on hyvä työilmapiiri ja porukka.

SATU | ruokapalvelutyöntekijä