Ruokapalvelu

Ruokapalvelut

Ruokapalvelumme valmistaa ravitsevia asiakasryhmää tarpeet huomioivia aterioita. Jokainen ikäryhmä tulee huomioitua ruokalistasuunnittelussa, josta ravitsemusalan ammattilaisemme vastaavat.

Keittiö on ruoanvalmistuksen sydän ja niitä meillä on monenlaisia suurista sairaalan valmistuskeittiöistä pienempiin palveluyksiköihin. Yhteistä kaikissa näissä on tinkimätön halu tuottaa hyvistä raaka-aineista laadukkaita aterioita. Ammattilaiset keittiöissämme huolehtivat, että hoiva-, koulu-, päiväkoti- ja henkilöstöateriat valmistetaan teitä varten.

Tilaustarjoilut

Palvelemme, kun toimipisteessä on tarve tarjoilulle tapahtumiin, koulutuksiin ja muihin tilaisuuksiin. Lue lisää: Tilaustarjoilut

Kaarea Aromi Store käyttäjätuki

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää Kaarean Aromi tuotannonohjausjärjestelmään liittyen, autamme sinua mielellään. Ole yhteydessä meihin sähköpostilla kaarea.tunnustilaus@kaarea.fi


Vastuullisuus - Kaarean arvot lähtökohtana
 

Vastuullisuus on edellytys Kaarean arvojen Yhdessä – Paremmin – Sydämellä mukaiselle toiminnalle.

Haluamme kehittää vastuullisuuttamme asiakkaiden, henkilöstön ja omistajien odotusten sekä yhteiskunnan velvoitteiden täyttämiseksi. Teemme työtä määrätietoisesti yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Vastuullisuuden osa-alueita ovat sosiaalinen vastuu, laatuvastuu, ympäristövastuu ja taloudellinen vastuu.

Lue lisää: Ruokapalveluiden vastuullisuus

Ota yhteyttä

Tilaustarjoilut

Kaarea Aromi Store käyttäjätuki
kaarea.tunnustilaus@kaarea.fi

Sari Markkola-Niemi
toimialajohtaja, ruokapalvelut
sari.markkola-niemi@kaarea.fi