Kiinteistöpalvelut käännetty

Kiinteistöpalvelut

Hyvällä kiinteistön kunnossapidolla ja -hoidolla pystymme merkittävästi alentamaan tapaturmariskejä. Me huolehdimme, ettei kiinteistön korjausvelka pääse kasvamaan ja vastaamme ulkoalueiden käyttökunnosta ympäri vuoden. Suunnitelmallisuudella ja seurannalla huomioidaan kiinteistöjen ympäristövaikutukset – ja samalla pystymme vaikuttamaan niihin. Miltä haluaisit, että teidän kunnossapitonne ja kiinteistöhoitonne näyttää?

Korjausrakentamisen palvelumme hoitavat kiinteistönne korjausrakentamisen hankkeet taatulla ammattitaidolla. Huolehdimme hankesuunnittelusta sekä resursseista, ja että työt etenevät aikataulussa.

Kunnossapitopalveluihimme kuuluvat monipuoliset lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden asennus-, huolto, kunnossapito- ja korjaustyöt, rakennusammattityöt sekä puusepänpalvelut.

Suunnittelupalvelumme kautta saat kattavasti rakennussuunnittelua. Manageerauspalvelumme taas huolehtivat kiinteistöjen kehittämisestä ja jalostamisesta niiden käyttövaiheen mukaisesti.

Kauttamme mahdollistuvat kiinteistönhoitopalvelut, joilla voidaan kattaa kiinteistöjen talotekniset ylläpito- ja huoltopalvelut sekä ulkoalueiden hoito.

 

Ota yhteyttä

Olli Koivukangas
toimialajohtaja, kiinteistöpalvelut 
olli.koivukangas@kaarea.fi
 

Kaarealla kaikki on sujunut todella hyvin ja työntekijää arvostetaan.  Kaarean tapa palkata nuoria joustavasti on todella hyvä. 

SARI | maalari, kiinteistöpalvelut